Inicio Activiteiten Zoektochten Nog eens een wandelzoektocht… neemt u ook deel?

Nog eens een wandelzoektocht… neemt u ook deel?

3 minuto leer
3,169

Hierbij willen Hugo Renaerts en VIW Costa Blanca de tientallen personen die -ondanks de periode met beperkingen- aan de wandelzoektocht in Teulada deelgenomen hebben. Hieronder kan u alvast de oplossingen vinden en kan u min of meer uw resultaat zelf berekenen. In elk geval maken we een top-5 op die we in een volgend artikel zullen publiceren.

In deze bizarre tijden waar ons tal van beperkingen opgelegd worden is het moeilijk om onder normale omstandigheden activiteiten te organiseren. Om die reden heeft VIW Costa Blanca beslist om wat op de vlakte te blijven. Maar om het oude jaar goed af te sluiten en het nieuwe jaar goed te beginnen hebben we beslist om nog eens een wandelzoektocht te organiseren. De reden hiervoor is heel eenvoudig; iedereen kan de tocht in zijn eigen bubbel doen op de dag en het tijdstip dat hij/zij dat wenst.

Dit keer gaat de wandelzoektocht door in het oude centrum van Teulada, gelegen tussen Gata de Gorgos en Benissa. Deze keer werd de wandelzoektocht in elkaar gestoken door Hugo Renaerts en dus is het een ander soort tocht met minder ‘smerige’ vragen, maar daarom niet minder leuk.

In het eerste deel dient u het antwoord te zoeken op 30 vragen en in het tweede deel krijgt u te maken met 12 fotovragen. De antwoorden kan u invullen op het antwoordenblad dat u hier ook in bijlage vindt. U kan het antwoordenblad opsturen per mail naar: dieter@viw-costablanca.com

Als einddatum stellen we 15 februari vast. Aangezien er geen samenwerking met de gemeente Teulada mogelijk was door corona, dient iedereen zelf de bijlagen uit te printen. Voorlopig is het nog niet duidelijk of er prijzen mogelijk zullen zijn, gaat u er het best van uit dat u voor de eer deelneemt.

Route wandelzoektocht
Vragen
Foto´s
Oplossingenblad

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Zoektochten
Comentarios cerrados

Mira además

Oplossingen wandelzoektocht Finestrat

Zaterdag 30 november om 12 uur werden in het gemeentehuis van Finestrat de prijzen uitgere…