Home Advertenties Nieuwe trends

Nieuwe trends

4 minuten (lectuur)
926

Aquabiken

Aquabiken door ′′ Aguaness ′′ is de nieuwe trend die voor iedereen toegankelijk is.

Nu verkrijgbaar hier:

https://www.cristalbluepoolservice.com/nl/aguabike-v5.html

De fietsen zijn ultra licht en robuust, ideaal voor de tweede-huis eigenaar die fysieke activiteit, obesitas of revalidatie in Spanje wil hervatten.

Minipool

“Creëer een kleine oase in uw tuin of patio” – Betaalbare monoblok mini pools uit polyester –

Jouw mini pool op maat gemaakt? Dat kan!
“Creëer een kleine oase in uw tuin of patio”

Denk groot, bouw klein

Zwembaden zijn een essentieel kenmerk van elke mediterraanse achtertuin, en met verbeterde zwembadtechnologieën is de zwembadindustrie in Spanje nog nooit zo druk geweest. Maar waar nu de percelen steeds kleiner worden, wordt de vraag naar mini pools steeds groter.

Bij zwembadaannemer Pocoinas kiezen ze voor betaalbare mini monoblok zwembaden gecombineerd met duurzame materialen om de consumenten ook met een grotere tuin meer bewuster te maken.

Het bouwen van een zwembad met “geïsoleerde” thermische monoblokvormen biedt talloze voordelen ten opzichte van andere zwembadbouw methoden want deze speciale thermische monoblokvormen die worden gebruikt voor deze mini pools hebben een hoge R-waarde, die waarde drukt de warmteweerstand van een (isolatie-) materiaallaag uit. Het geeft dus aan hoe goed het materiaal de warmte tegenhoudt. Hoe hoger de R-waarde, hoe meer warmte het materiaal tegenhoudt en hoe beter het dus isoleert. een thermische monoblokwand van 10cm heeft dezelfde warmte doorgangswaarde van 0.5 meter muurdikte.

Monoblok mini pools  zijn energiezuinig, duurzaam en onderhoudsarm.

De zwembaden van Pocoinas zijn standaard in 2 varianten varianten verkrijgbaar. Zo is er een populair Swimmodel van 2,5 × 4 afmeting een compleet concept waarbij vele comfortabele opties mogelijk zijn en elementen kunt toevoegen zoals zitplaatsen, swim-stream, zandfilter met glasparels, verwarming of massage jets bij het Spamodel. De aanpassingen zijn onbeperkt!

“De gemiddelde prijs voor de aankoop en installatie van uw mini pool is nog steeds minder dan de helft van de prijs van een standaard hoge kwaliteit zwembad”.

Voordelen van een mini pool:

– Weinig of geen verlies van comfort.
– Lagere energie, onderhouds- en aanschafkosten.
– Geschikt voor vrijwel elke tuin, patio of andere ruimte.
– Zéér hoge thermische waarde, 3 tot 5 graden warmer dan normaal betonbad.

Een mini zwembad gebouwd is net zo veelzijdig als een doorsnee zwembad, waar u kunt afkoelen, opwarmen of gewoon lekker ontspannen.

Voor meer informatie kan u Cristal Blue contacteren via: spanje@cristalbluepoolservice.com

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wat te doen in het geval van schade gedekt door de huispolis?

We proberen allemaal een schadegeval te voorkomen, en dan gebeurt het toch … De te n…