Inicio Advertenties A Cielo Abierto breidt verder uit

A Cielo Abierto breidt verder uit

4 minuto leer
251

Stap binnen bij A Cielo Abierto, waar wij onszelf beschrijven als de beleef tuinmeubelwinkel met een rijke geschiedenis van meer dan 23 jaar aan de adembenemende Costa Blanca.

Sinds 1 januari hebben we met trots onze nieuwe vestiging in Altea geopend, waar we beschikken over een indrukwekkende buiten expositieruimte van meer dan 2000 vierkante meter, een waar paradijs voor liefhebbers van kwaliteitsmeubilair.

Hier kunnen klanten onze uitgebreide collecties in een natuurlijke buitenomgeving ervaren en de kwaliteit van ons assortiment zelf ontdekken.

Daarnaast zijn we al 4 jaar actief aan de Costa Del Sol, met winkelpunten in Marbella en in Estepona.

Wonen jullie op de Balearen? Geen probleem, door onze zorgvuldig uitgekozen locaties maken we eveneens leveringen op Palma de Mallorca en Ibiza.

Bij A Cielo Abierto staat onze collectie synoniem voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Ons professioneel team biedt gezamenlijk meer dan 35 jaar ervaring in het ondersteunen van klanten bij het vinden van de perfecte tuinsetting onder de Spaanse zon.

Het team van A Cielo Abierto hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en begeleiden elke klant met zorg en toewijding.

Als exclusieve retailer van Jati&Kebon voor Spanje kunnen we snel inspelen op leveringen dankzij onze ruime voorraad in onze Spaanse magazijnen.

Naast ons exclusief huismerk Jati&Kebon, waarop we 5 jaar garantie bieden, voeren we eveneens andere toonaangevende merken zoals Manutti, Dedon, Jardinico, Extremis, Tuuci, Prostor, Tribu, Etnicraft, Gloster en nog veel meer…

Bij A Cielo Abierto gaan we verder dan alleen verkoop. Wij bieden een unieke service waarbij we eveneens bij u thuis kunnen langskomen om in samenspraak uw terras te stylen voor de perfecte buitenbeleving.

Wij nodigen iedereen van harte uit om onze teams te ontmoeten en te ervaren waarom A Cielo Abierto zich onderscheidt van andere bedrijven. Laat ons u helpen om uw buitenruimte om te toveren tot een oase van comfort en stijl, precies zoals u het wilt.

CONTACT ESTEPONA

C. Policía Nacional 17, local 3
29680 Estepona (Málaga) Spanje
(+34) 951 96 03 66
estepona@acieloabierto.net

CONTACT BENISSA

Avenida de la Marina 314
La Fustera – ctr. Calpe a Moraima
03720 Benissa (Alicante) Spanje
(+34) 965 74 72 86
info@acieloabierto.net

CONTACT ALTEA

Avenida Europa 179
03580 L´Alfaz del Pi (Alicante) Spanje
(+34) 966 13 54 70
altea@acieloabierto.net

CONTACT MARBELLA

Centro Comercial Oasis
N-340, km 183
29600 Marbella (Málaga) Spanje
(+34) 951 66 83 47
marbella@acieloabierto.net

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Advertenties
Comentarios cerrados

Mira además

Bomen sterven staande

Een titel voor een thriller? Voor een drama? Nee, pure realiteit in het noorden van de pro…