Home Advertenties Tijdloze tuinmeubelen

Tijdloze tuinmeubelen

6 minuten (lectuur)
270

A Cielo Abierto is reeds meer dan 20 jaar in de Spaanse Costa ‘the place to be’ voor kwalitatief
outdoor meubilair. Wij hadden een babbeltje met Kristof van Landegem.

Naast heel wat mooie merken, zijn jullie ook exclusieve retailer voor Jati & Kebon in Spanje. Kun je iets meer vertellen over dit merk?

Jati & Kebon is een Belgisch merk van stijlvolle en duurzame buitenmeubelen. Jati & Kebon is een Indonesische naam en betekent “Teak & Tuin”. Ook op de internationale markt eist dit dynamische merk, uit het Oost-Vlaamse Deinze, steeds meer zijn rechtmatige plaats op.

Welke materialen gebruiken ze zoal in hun collecties?

Aanvankelijk was vooral teak de belangrijkste grondstof maar dat is geëvolueerd. Tegenwoordig bieden ze ook buitenmeubelen in aluminium en gevlochten touw, stoffen en kussens in zon- en waterafstotende Sunbrella, en zelfs tafelbladen in hoogwaardig keramiek. De kwaliteitsgarantie, die altijd een speerpunt van dit merk was, is synoniem geworden voor alles wat men er produceert.

Wat zette je destijds aan om een showroom te openen in Marbella en Benissa?

Enerzijds de liefde voor Spanje, het feit dat je hier het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten, en anderzijds het, naar mijn mening, ontbreken van een aanbod van tuinmeubelen met een correcte prijs/kwaliteitsverhouding.

We hebben destijds vrij lang gezocht naar een geschikt pand op een commerciële locatie, waar wij onze meubelen konden presenteren zoals wij voor ogen hadden. Met wat geluk vonden we een geschikt pand in het Oasis Business Center aan de Golden Mile van Marbella . Daarenboven konden we een prachtige winkel in Benissa overnemen.

Er zijn flink wat buitenmeubelbedrijven aan de Costa. Wat maakt A Cielo Abierto zo anders?

We streven met onze collecties vooral naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor onze klanten. Het team biedt gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring in het helpen van klanten bij het kiezen van de juiste tuinset en accessoires. We benaderen elke klant op een heel persoonlijke manier. Maar eigenlijk kunnen onze klanten je vraag het best zelf beantwoorden. Ik nodig iedereen uit om kennis met ons te maken en zelf te ervaren hoe wij ons onderscheiden van andere bedrijven.

Jullie hebben hier al veel projecten gerealiseerd. Is er één dat er voor jou het meest uitspringt – en
waarom dan wel?

We zijn even trots op elk project, hoe klein of hoe groot het ook is. Soms sturen klanten ons achteraf een foto om ons te bedanken en vermelden ze dat we goed met hen hebben meegedacht over wat ze precies nodig hadden. Dat geeft ons enorm veel motivatie. In de korte tijd dat we in Spanje zijn, hebben we het voorrecht gehad om prachtige moderne villa’s, volledige gemeen-schappelijke zwembaden, traditionele huizen en appartementen in te richten. We zijn trots op al die realisaties.

Welke modellen of merken moeten we deze zomer bij A Cielo Abierto zeker leren kennen?

Het aanbod is heel gevariëerd. De loungesets van Jati & Kebon zijn zeker een hit vanwege het ongeëvenaarde zitcomfort.

Maar ook al de andere Belgische merken zoals Manutti, Tribu, Royal Botania, Joli, Extremis, Heatsail
zijn zeker aanraders. De internationale merken zoals Gloster, B&B Italia, Gandio Blasco zijn zeker ook een bezoekje waard. Wie thuis wil koken met vrienden of familie moet zeker kennis maken met de zeer exclusieve buitenkeukens van Indu+ (inductie of gas), en voor de feestvierders hebben we de nieuwe buitenboxen van Escape.

Maar eigenlijk zijn de redenen om deze zomer bij ons langs te komen te veel om op te noemen. We
ontvangen liefst iedereen in onze showroom of in de winkel maar het volledige aanbod is ook te vinden op de website uiteraard.

A Cielo Abierto
Avenida La Marina, 314 | Ctr. Calpe a Moraira
BENISSA | +34 965 747 286
benissa@acieloabierto.net
aNacional 340 · Km 183, MARBELLA
+34 951 668 347 | marbella@acieloabierto.net
www.acieloabierto.net

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2022

Wat? DinerWaar? Restaurant Plaza México – C/ J.S. Bach 19, Albir (zijstraat van …