Home Advertenties GrupoXandra werft aan en schrijft opdrachten uit!

GrupoXandra werft aan en schrijft opdrachten uit!

3 minuten (lectuur)
1,181

Vacatures

Voor de afdeling schade binnen ons kantoor zoeken we een extra medewerker / specialist. Wat verwachten wij? Een positief ingestelde, alerte persoonlijkheid met een sterk probleemoplossend vermogen. Nederlands en Spaanstalig (Frans is een plus). Eerdere werkervaring in administratie, klantenservice, verzekeringen, gestoria of aanverwante sector en kennis office 365 is heel belangrijk. Halftime of fulltime.

Daarnaast zoeken we bij GrupoXandra verzekeringen ook een deeltijdse directie assistant (freelance of in loondienst) die de diverse taken van het management kan verlichten. Ideaal is iemand uit de omgeving van Alicante die af en toe ook presentiële taken uit handen kan nemen. (Of een creatief online persoon die daar wel een alternatieve oplossing voor vindt. ) Belangrijk! In staat zijn om schriftelijk en mondeling te communiceren in Spaans en Nederlands.

In welke domeinen vragen we assistentie? Marketing, administratieve voorbereiding van de boekhouding, beantwoorden emails, ondersteuning kantoormedewerkers, agendaplanning, analyse databases, HR taken, telefonische en schriftelijke communicatie met topklanten en de verzekeringsmaatschappijen. En vooral,… orde scheppen in een agenda die te druk is voor 1 persoon!

Ook een bedrijf dat /of een werknemer die de volledige online marketing uit handen kan nemen past binnen ons behoeftenplaatje.

Daarmee bedoel we:  de volledige coördinatie van alles wat met online marketing te maken heeft: actualisering webpagina en landingspages, newsletters, opvolgen social media,… Noodzakelijk is wel naast Nederlandstalig zijn,  ook een goede kennis van de Spaanse taal te hebben omwille van het feit dat de relaties waarmee samengewerkt moet worden en het aangeleverde materiaal regelmatig Spaanstalig is.

De bedoeling is de coördinatie, organisatie en uitvoering vollledig over te laten aan deze zelfstandig werkende specialist.  

Bij meer vragen over deze specifieke functies of opdrachten, graag een mail met CV / bedrijfsinformatie sturen naar info@grupoxandra.eu. We zijn nieuwsgierig  wie ons professionele team kan vervoegen!!

Sandra Van Kerckhove
Eigenaar / manager GrupoXandra
www.grupoxandra.eu

Grupo Xandra
Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2022

Wat? DinerWaar? Restaurant Plaza México – C/ J.S. Bach 19, Albir (zijstraat van …