Home Advertenties Nieuw in Spanje: de stoere zwembadbank Sittop

Nieuw in Spanje: de stoere zwembadbank Sittop

7 minuten (lectuur)
431

Verberg het oprolsysteem van je zwembad in een unieke zwembadbank

Om te voorkomen dat bladeren, stof, insecten en ander vuil je zwembadwater troebel maken kun je kiezen voor een zwembadafdekking. Zo hoef je minder vaak je zwembad schoon te (laten) maken.

Een nadeel voor velen is echter dat die afdekking ergens moet blijven wanneer je gebruik wilt maken van je zwembad. Meestal wordt hiervoor een oprolsysteem gebruikt. Alleen dat is altijd zichtbaar en neemt bovendien veel ruimte in.

Product op maat

Zaakvoerder Peter Janssens van Cristal Blue Pool Service heeft hier nu een unieke oplossing voor bedacht. Zijn product op maat verbergt de zwembadroller in een stoere zwembadbank van staal en hout.

6 voordelen van de zwembadbank

Deze Sittop© is ontworpen om de zwembad afdekrol te verbergen in een bank die meerdere voordelen heeft ten opzichte van de traditionele telescopische roller.

1. De Sittop van Cristal Blue Pool Service biedt de mogelijkheid de ruimte te gebruiken als een bank om op te zitten of liggen. Spreid je handdoek uit en ga heerlijk in de zon liggen. Of zet er dingen op zoals je dienblad met hapjes en drankjes, het speelgoed voor de kinderen, je duikbril, etc.

2. Vanwege de omkasting is je oprolsysteem minder aan slijtage onderhevig. De Sittop biedt bescherming tegen alle weersomstandigheden. Je opgerolde zwembadafdekking ligt altijd in de schaduw. Zo heeft de Uv-straling van de zon minder schadelijk effect, waardoor je afdekking en rolsysteem langer meegaan.

3. Dankzij de optimale wiellagers, waar de draagas en rollerbuis van je zwembadafdekking in hangen, wordt het opwinden van je zwembadzeil in dit bankzitsysteem een fluitje van een cent.

4. De Sittop is veel autonomer in gebruik dan de basisrollers op T-voet en wieltjes die sneller kantelen bij overgewicht of hevige wind.

5. Omdat Cristal Blue maatwerk levert kun je zelf bepalen in welke uitvoering en kleuren je Sittop wordt geleverd. Daarmee verkrijg je een persoonlijke meerwaarde omdat je naar eigen inzicht de esthetiek van je zwembadomgeving kunt kiezen. Die vrijheid heb je niet bij een traditionele zwembadroller.

6. De zwembadbank met roller is gebruiksvriendelijk en aan te passen aan de bubbel- of schuimafdekking die je al hebt. Het vervangen of vernieuwen van de afdekking vereist geen ingewikkelde werkzaamheden, waardoor deze klus in een handomdraai is geklaard.

Dek je zwembad af met speciale noppenfolie

Denk je na het lezen van bovenstaande informatie ‘ik wil ook zo’n Sittop’ met zwembadafdekking, overweeg dan de speciale noppenfolie van Cristal Blue Pool Service. Deze is op maat gemaakt en dus aangepast voor je zwembad. De noppenfolie drijft op het water. De waterzijde bevat belletjes die werken als thermische isolatie en de zichtbare zijde is Uv-bestendig. De dikte van die bellen dient als selectiecriterium en varieert bij Cristal Blue Pool Service van 400 tot 700 micron. Hoe dikker de bubbel cover, hoe hoger de kwaliteit. Een te dunne noppenfolie heeft een kortere levensduur.

Voordelen van een zwembad noppenfolie

Je zwembad afdekken met een noppenfolie van Cristal Blue Pool Service heeft een aantal voordelen. Zo beperkt het de verdamping van het water en vermindert het je waterverbruik, je verwarmingsverbruik en het gebruik van onderhoudsproducten. Een afdekking houdt ook het water schoon. Extra fijn in het voor- en naseizoen is bovendien dat de noppenfolie de temperatuur van je zwembadwater langer op peil houdt en deels zelfs verwarmt. Zo bespaar je met een noppenfolie energie én geld!

Beken kleur

De kleurkeuze van je noppenfolie is niet alleen decoratief, maar ook kwalitatief en betreft de onderzijde van de afdekking (niet zichtbaar dus). Hoe helderder de afdekking, hoe meer de noppenfolie het water zal kunnen verwarmen dankzij de straling van de zon. Met klassiek blauw voorkom je afkoeling van het water door lage nachttemperaturen en wind. Blauw/zwart beperkt de fotosynthese en daarmee de vorming van algen. Met de optie blauw/zilver verhoog je de thermische efficiëntie van de afdekking waarmee het water minder verdampt.

Maak kennis met het Sittop model Een zwembad afdekrol van noppenfolie met de ingebouwde Sittop-bank is ideaal voor wie het oprolsysteem van de afdekking uit het zicht wil hebben en tegelijkertijd een fraaie zit- of ligplaats het zwembad wil toevoegen. Wil je graag kennismaken met de Sittop in al zijn uitvoeringen? Neem dan contact op het Cristal Blue Pool Service.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2022

Wat? DinerWaar? Restaurant Plaza México – C/ J.S. Bach 19, Albir (zijstraat van …