Home Cultuuragenda Amata’s wekelijkse kunstmarkt weer terug in Jávea

Amata’s wekelijkse kunstmarkt weer terug in Jávea

2 minuten (lectuur)
157

Na een afwezigheid van twee jaar vanwege de Covid maatregelen, mogen de leden van Amata hun wekelijkse kunstmarkt in de haven van Jávea hervatten.  Vanaf 13 februari zijn ze weer elke zondagochtend te vinden op de Paseo Maítimo (zoek in Google maps naar “Feria de Artesanía, Jávea” of ga naar https://goo.gl/maps/pHb3PsmSDjm). 

De stalletjes van dit kleine, maar selekte marktje, worden zorgvuldig gekozen door Amata, de regionale kunstenaarsvereniging, zodat er geen import-produkten aangeboden worden of spullen uit een fabriek: alles is door de deelnemers zèlf met vaardigheid, geduld en liefde gemaakt.  En dat zie je er aan af! 

Niet iedereen komt elke zondag: als het erg waait (of regent) komen de mensen met “lichtgewicht” spullen liever niet, maar meestal staat er, van 11 tot 2 of later, wel een dozijn of zo stalletjes en er wordt ook steeds voor variatie gezorgd: elke kraam biedt weer wat anders.  Voor meer informatie, ook in het Nederlands, kunt u bellen naar 639 979 678. Eventuele veranderingen en andere nieuwtjes worden aangekondigd op https://www.facebook.com/feriaartesaniajavea.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Uitnodiging diner ter gelegenheid van het feest van de Vlaamse Gemeenschap op 11.07.2022

Wat? DinerWaar? Restaurant Plaza México – C/ J.S. Bach 19, Albir (zijstraat van …