Home Nieuws Benidorm als decor voor Zara’s nieuwe internationale champagne

Benidorm als decor voor Zara’s nieuwe internationale champagne

2 minuten (lectuur)
612

Zara  heeft Benidorm uitgekozen als decor voor haar internationale campagne die gericht was op de lingerielijn. De campagne werd onlangs gelanceerd op de website van het multinationale textielbedrijf. De productie van Six North voor Zara Woman vond vorige week plaats op belangrijke locaties in Benidorm zoals El Castell, de karting op Avda. Comunidad Valenciana of hotel Madeira Centro.

De burgemeester van Benidorm, Toni Pérez, legde uit dat in slechts 48 uur alles besproken werd en dat dankzij de snelle coördinatie van het Benidorm Film Office met het ‘Department of Public Roads’ en de lokale politie er voor Benidorm gekozen werd.

Het voorstel van Benidorm bood het merk precies wat het merk voor deze campagne zocht: veel licht en een zomers sfeertje.

Volgens de gegevens die Benidorm vrijgegeven heeft bracht een team van 26 mensen twee dagen door in de stad mete en totale uitgave in de stad van ongeveer 25.000€.

Toni Pérez benadrukte “de internationale projectie van deze productie, waarmee de stad zijn naam verbindt aan één van de meest invloedrijke merken in de modewereld en waarmee Benidorm zijn herstel en positionering in het advertentiesegment versterkt”.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Circarte gaat weer van start

In totaal zorgen 19 gezelschappen voor 20 voorstellingen tijdens het festival CIRCARTE in …