Inicio Nieuws Niet te missen Toestand Benidorm nu donderdag op Ter Zake (Canvas)

Toestand Benidorm nu donderdag op Ter Zake (Canvas)

2 minuto leer
8,788

De correspondent van de VRT, Sven Tuytens heeft opdracht gekregen om een reportage te maken over de situatie in Benidorm. Wat leeft er momenteel in Benidorm? Nu het zomerseizoen gedaan is, heeft ‘zone rood’ dan eigenlijk wel gevolgen? Hoeveel besmettingen zijn er nu momenteel? …

Om een goed beeld te krijgen van de algemene situatie heeft hij contact gehad met volgende personen:

  1. Marc Dobbelaere, van Marco Polo (outdoor activiteitebedrijf in Benidorm) heeft het naast de economische gevolgen voor zijn bedrijf en de bedrijven in het algemeen vooral ook over zijn onvrede over de genomen beslissingen. Hij verwoordt wat vele residenten en niet-residenten aan de Costa Blanca denken en hij haalt ook het succes aan van de Facebookgroep ‘Niet akkoord met Spanje rood’ die intussen al bijna 16.000 leden telt.
  2. Juan José Parker van het bedrijf Beniconnect (gele bussen die o.a. luchthavenvervoer doen) maar die ook voorzitter is van de overkoepelende vereniging van de lokale reisagenten. Na het zien van deze bijdrage zal iedereen overtuigd zijn van de grote impact die de Covid-beperkingen met zich meebrengen.
  3. Dr. Burguero, onderdirecteur van HCB, privé-ziekenhuis in Benidorm. Hij legt de situatie in het ziekenhuis uit wat betreft de genomen maatregelen en het aantal Covid-patiënten.
  4. Leire Bilbao, de directrice van Visit Benidorm komt als laatste aan het woord en ze zal het hebben over de strenge voorschriften die er gelden in Benidorm en dan vooral aan het strand.

De uitzending wordt in principe nu donderdag, 10/9 uitgezonden op Canvas, Ter zake tussen 20-20.35 u. (Er bestaat nog altijd een kleine kans dat de uitzending reeds op woensdag 9/9 zal uitgezonden worden)

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Niet te missen
Comentarios cerrados

Mira además

Residenten of toeristen… of allebei

Het is al een jaar duidelijk dat de situatie in de gewesten Marina Alta en Marina Baixa op…