Home Nieuws Ensemble Le Muse in La Nucía

Ensemble Le Muse in La Nucía

2 minuten (lectuur)
408

Het concert met de filmmuziek van Ennio Morricone in het auditorium van La Nucía door het Ensemble Le Muse, zal plaats vinden op 2 april. De verschuiving vindt zijn oorzaak in de huidige pandemie, die het organiseren van internationale reizen en verblijven in de war kan sturen.

De entreekaarten die ondertussen werden betaald, gelden ook voor die datum, maar wie wil kan het entreegeld terug krijgen via het verkoopkanaal van Instant Ticket of bij het auditorium in la Nucía.

Het programma omvat de filmmuziek van de bekende Italiaanse componist die daarvoor als twee Oscars, drie Grammys en vier Gouden Globos kreeg, samen met een Gouden Leeuw, 27 gouden platen en een platino plaat.

Het ensemble Le Muse is een Italiaans kamerorkest van uitsluitend vrouwen, dat rekent op de medewerking van de pianiste Andrea Albertini en met onder andere solisten van de  Rondo Veneziano en musici uit de Scala van Milaan en Fenice uit Venetië.

Het wordt ook een posthume hulde aan Ennio Morricone, die vorig jaar in juli op 91-jarige leeftijd overleed na een val in zijn huis in Rome.

Bron: Hugo Renaerts

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…