Inicio Nieuws EUIPO houdt voor de eerste keer opendeurdag

EUIPO houdt voor de eerste keer opendeurdag

2 minuto leer
990

EUIPO (het vroegere OAMI) of het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie in Alicante organiseert voor de eerste keer sinds 25 jaar een opendeurdag.

De bezoekers kunnen kennis maken met de activiteiten en de faciliteiten van EUIPO dat gelegen is aan de Partida Aguamarga (weg van Alicante naar Elche).

De deuren worden geopend om 10u. ‘s morgens en gaan terug dicht om 18u. ‘s avonds en de inkom is volledig gratis. Er worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zelfs voor de allerkleinsten.

Op 7 september kan het publiek kennis maken met de werking van het register van de rechten van de intellectuele eigendom, enkele projecten ontdekken, de hoofdactiviteiten van het bureau leren kennen en meer te weten komen over de Europese Unie. Daarnaast wordt er ook informatie verstrekt over de selectieprocedures om er te werken.

Er wordt ook voor verfrissing gezorgd en ‘s middags wordt er een grote paella bereid.

EUIPO zorgt ook voor een gratis busdienst tussen Plaza Luceros in het centrum van Alicante en het gebouw van EUIPO.

Sinds de oprichting van het Bureau waren er altijd nauwe banden met de stad en de provincie Alicante en had de samenwerking  voor beide een positief effect.

Goed om weten: aan het roer van EUIPO staat sinds 2018 een Belg, nl. Christian Archambeau (zie foto). Daarvoor was hij al 8 jaar de nummer 2.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …