Home Activiteiten Geslaagd bezoek aan bodega De Moya

Geslaagd bezoek aan bodega De Moya

3 minuten (lectuur)
349

Zondag 29/5 stond het bezoek aan bodega De Moya op het programma. Ongeveer 40 personen schreven zich in en werden met de bus opgehaald op de diverse opstapplaatsen.

Rond 11.30 kwamen we aan in Utiel waar we verwelkomd werden door Yves Laurijssens, zijn echtgenote Sofie en de oudste dochter. In een anonieme loods, waar langs de buitenkant niets doet vermoeden dat er binnen lekkere brouwsels worden gemaakt, werden we verrast door de uiterst moderne installatie. We kregen eerst wat uitleg over de geschiedenis van de bodega en hoe alles tot stand gekomen is.

Daarna kregen we een rondleiding in de verschillende delen van de bodega. Met veel enthousiasme vertelde Yves over zijn passie en hij nam alle tijd om op de vragen te antwoorden. Aan mooi gedekte tafels waar niets ontbrak begonnen we dan met de wijndegustatie die maar liefst uit 9 verschillende wijnen bestond, elk met een tapa die bij de wijn paste. Na de eerste wijn stapten we kort nog even op de bus om één van de vele wijnvelden te bezoeken in de omgeving.

Terug in de bodega stonden de 8 andere wijnen op ons te wachten. Bij elke wijn kregen we ook een korte inleiding van Yves met de kenmerken. Iedereen was onder de indruk van de “affordable luxury”-wijnen die we voorgeschoteld kregen. Als afsluiter kregen we twee zoete wijnen, zowel een witte als een rode. Wie dat wenste kon –afhankelijk van hun voorkeur- een bestelling plaatsen die direct klaargezet werd en op de bus ingeladen werd.

De complimenten voor Yves & co waren unaniem: een heel toffe familie die met veel enthousiasme de bodega en de wijnen voorgesteld heeft. Alles was tot in de puntjes verzorgd en zoals altijd hadden de afwezigen ongelijk. Wie er niet bij kon of wilde zijn maar toch benieuwd is om enkele van die wijnen te proeven kan genieten van een speciale promotie:  6 verschillende flessen wijn (4 rode en 2 witte wijnen) kan u aankopen voor 50€ en de doos wordt gratis bij u thuis geleverd. Indien u interesse hebt kan u contact opnemen via de volgende e-mail: sofie@demoya.es.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Activiteiten
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Benidorm ontwikkelt stortplaats tot nieuwe wijk

Het deelplan Ensanche Levante van Benidorm, het grootste stedenbouwkundige plan sinds vele…