Home Nieuws Gratis water- en strandsport in Alicante

Gratis water- en strandsport in Alicante

2 minuten (lectuur)
666

ALICANTE. Vice-burgemeester en wethouder voor Toerisme van Alicante,

Mari Carmen Sánchez, heeft een campagne bekend gemaakt die onder de naam ‘Alicante Destino Náutico’ een groot aantal gratis activiteiten biedt in verband met watersport en fysieke inspanning en bestemd is voor personen boven de 16 jaar. Het is de bedoeling dat toeristen, die zich aangetrokken voelen tot water- of strandsport, zich hier kunnen uitleven in het water en op de stranden van Postiguet en San Juan.

Het departement voor Toerisme investeert 15.000 euro in deze campagne en de activiteiten vinden ieder weekend plaats. De deelname is gratis en men kan zich inschrijven om deel te nemen via de internetlocatie van Toerisme: www. alicanteturismo.com.

Mari Carmen Sánchez verklaarde dat men op die manier een nieuwe inspanning doet om de sportieve toeristen aan te trekken. Enkele van de geboden mogelijkheden zijn Stand Up Paddle, Kajak, Wellness, Boot Camp, Pilates, Stretching, Surf, Bodyboard en alternatief ook Sup. De groepen yoga op het strand zullen uit maximum twintig personen bestaan, de andere activiteiten laten maximum tien personen toe. Het bedrijf Blue Valley zal instaan voor de organisatie van de activiteiten.

Het gaat zowel om het beoefenen van de genoemde sporten door de liefhebbers als om klassen, cursussen en workshops.

Bron: Hallo Weekblad, met dank aan Max Ruffi

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelen met VIW-Costa Blanca

Twintig dapperen togen naar de Vall de Gallinera voor de bloesemtocht van de kersenbloesem…