Home Nieuws Grote opkomst bij Nieuwjaarsbijeenkomst NVVC!

Grote opkomst bij Nieuwjaarsbijeenkomst NVVC!

1 minuten (lectuur)
17

Zondag 15 januari vierde de Nederlands-Vlaamse Vereniging te Calpe (NVCC) de start van het nieuwe jaar. Meer dan 200 leden maakten van deze gelegenheid gebruik om elkaar alle goeds, geluk en gezondheid te wensen voor 2023.

De voorzitter, Hans Vervoorn, memoreerde de enorme vrijwillige inzet van de leden bij de verbouwing en inrichting van het nieuwe clubgebouw in het afgelopen jaar. “We hebben het allemaal samen voor elkaar gekregen. Dat is een geweldige prestatie! Veel dank aan alle vrijwilligers”, zo benadrukte hij.

Het jaar 2022 was ook een jaar met een forse groei van het aantal leden tot ruim over de 600. Een jaar met veel activiteiten en unieke evenementen.

“Die succesvolle lijn wordt in 2023 voortgezet!“ Ook meldde hij dat dit jaar de renovatie van het terras en het zwembad zal zijn afgerond. “Daarmee is de gehele verbouwing klaar! Dat vieren we op 20 mei as. met een grootse opening, waar Günther Neefs optreedt”. Hij nodigde vervolgens iedereen uit dit alvast in de agenda te zetten!

_______________________________

Nadere info:

Mieke van der Burg,
vicevoorzitter, PR en Communicatie
Tel: 0031622987711   e-mail: mmvanderburg45@gmail.com

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandelen met Vlamingen in de Wereld

De hevige wind schrikte vele wandelaars af voor de nochtans mooie tocht door de Marjal. Sl…