Home Activiteiten Wandelclub De wereld van de Vlamingen was ditmaal Altea

De wereld van de Vlamingen was ditmaal Altea

2 minuten (lectuur)
781

Een kleine groep wandelde in een heerlijk zonnetje afgelopen zaterdag langs de oevers van de rivier Algar. De regen van de afgelopen nacht had enkele wegen wel geteisterd, zodat bij thuiskomst de schoenzolen onder handen dienden genomen te worden, maar dat kon de pret niet drukken.

Enkele twijfels van de gids die de wandeling zes maanden geleden had genoteerd, werden hem vergeven, ook al omdat bij de terugweg een plotseling neergezet hek die terugweg leek te verhinderen. Maar als dappere Vlamingen werd de strijd tegen het hek gewonnen en kon tenslotte toch de normale route worden gevolgd.

Na een rustpauze in de zon met de mogelijkheid tot het plukken van weliswaar nog onrijpe avocado’s zette de groep zich weer in beweging om na twee en een half uur terug bij de auto te belanden. Helaas viel in het laatste stuk de groep uit elkaar, omdat snellere wandelaars niet wachtten op de langzamere en de gids zich tussen de twee groepen diende te bewegen. Daardoor kon ook de traditionele groepsfoto niet worden gemaakt.

De volgende wandeling vindt plaats op een weekdag. Op maandag 20 januari verkennen we de buurt van La Nucía door een bosrijk gebied. Iedereen die zich opgaf krijgt persoonlijk nog een mail daarover, maar de juiste gegevens komen ook op deze weblocatie.

Laad meer gerelateerde artikels
  • Wandeling Sierra de la Carrasca

    De Sierra de la Carrasca scheidt Vall d’Ebo in het noorden van de Vall de Laguar. He…
  • Wandeling 3 maart

    Met vele nieuwe gezichten trokken we er op uit, ditmaal de hoogte in, langs de flank van d…
  • Wandeling 3 maart

    Met vele nieuwe gezichten trokken we er op uit, ditmaal de hoogte in, langs de flank van d…
Laad meer artikels in Wandelclub
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wandeling Sierra de la Carrasca

De Sierra de la Carrasca scheidt Vall d’Ebo in het noorden van de Vall de Laguar. He…