Home Nieuws Wandelclub VIW

Wandelclub VIW

2 minuten (lectuur)
705

Onze volgende wandeling gaat door een gebied tussen Calpe en Benissa, veel natuur, in het begin geasfalteerde wegen en het laatste stuk over boswegen en paden. Ditmaal gaan we op maandag 8 november.

Om bij het vertrekpunt te komen is het heel eenvoudig.

Wie vanuit het noorden komt rijdt bij de eerste rotonde voor Calp terug richting Benissa en voorbij die rotonde de eerste straat rechts. Bij een T-kruispunt weer rechts en dan is men bij de Club de Tenis.

We beschrijven vanaf de Club de Tenis in Calpe. Hier rijden we verder weg van het dorp en na anderhalve kilometer komen we bij een rotonde. Hier gaan we schuin naar links en die weg volgen we helemaal tot het einde. Dit einde is bij een urbanisatie, rechts van ons, waar de straat 90º naar rechts draait en waar rechts van de weg parkeerplaatsen zijn aangeduid, waar nooit auto’s staan. Dus plaats zat. Hier komen we bijeen om 10 uur.

Voor alle zekerheid een plattegrond.

Ik kreeg al vele afmeldingen van mensen die vreemd genoeg naar België terug keren. Daarom even dit: wie mee gaat, gelieve dit even te bevestigen.

Om 9.30 uur zullen we bij de Club de Tenis staan om voor te rijden bij mensen die eventueel twijfels hebben over de plaats van samenkomst.

Bij eventuele vragen: 609 630 312.

Coverfoto gemaakt door jcomp – www.freepik.es

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

6 en 8 december: nationale feestdagen

Dit jaar vallen twee nationale feestdagen op dagen die een lange brug kunnen betekenen, na…