Home Activiteiten Wandelclub Wandeling 24 november

Wandeling 24 november

3 minuten (lectuur)
827

De laatste wandeling vanuit Benissa is zwaarder uitgevallen dan verwacht werd, mede door de hitte van die dag en hellingen die toch zwaarder bleken door de afstand. Maar onze volgende wandeling wordt dan weer een stuk gemakkelijker en het is ditmaal Frank die ons op sleeptouw zal nemen langs een stuk Altea. De wandeling doen we op zondag 24 november en we hopen op een grote groep. We vertrekken op de parkeerplaats van het paviljoen van Villa Gadea en langs een kleine omweg langs de rivier Algar duurt de tocht 2.30 uur.

Wij kunnen 1 km voor het einde van de wandeling aan het kleine haventje van Cap Negret op het terras van de chiringuito van “El Portet” een drankje nemen in de zon om rond 13h30 terug aan de auto te komen.

Ik stel dan ook voor om tegen 10 h30 samen te komen op de parking bij het paviljoentje linksachter het hotel Vila Gadea.

Sta je vóór het hotel dan rij je een klein stukje naar links en neem je meteen rechts de weg naar het paviljoentje (dat nu in de stellingen staat). Daar is de ruime parking en dus een ideale plaats om te vertrekken.

Kom je vanuit Calpe moet je vóór de verkeerslichten even naar rechts om de N-332 te kunnen kruisen. Langs de kant van Altea moet je gewoon de baan verlaten ter hoogte van het hotel.

Het terrein is voor 90% over verharde wegen en enkel in het begin gaat het even licht bergop gedurende ongeveer 1 km.

De daaropvolgende wandeling is ook bij Altea en dus zo plat als voor Hugo maar mogelijk is. De juiste gegevens krijgt u later.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Wandelclub
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Naar de top van de Cabeço d’Or

De berg Cabeço d’Or, Valenciaans voor de Gouden Kop, ligt op de grondgebieden van Jijona, …