Home Cultuuragenda Flamencoshow 2019

Flamencoshow 2019

3 minuten (lectuur)
459

Alfaz del Pi. De Lionsclub van Alfaz del Pi organiseert weer haar jaarlijkse flamencoshow.

U bent van harte welkom op zaterdag  2 november in de theaterzaal van het Casa de Cultura in Alfaz del Pi. Aanvang 20.00 uur, entree € 17.50 . De opbrengst gaat naar sociale projecten, waaronder de voedselbank en Doble Amor .  Het wordt weer een  nieuwe show :´Flamenca y Española´.  De flamencogroep van Juan Carlos Avecilla is uitgegroeid tot een van de bekendste flamencogroepen van Spanje. Ze hebben een speciale band met Alfaz del Pi en daarom maken ze elk  jaar weer de reis van Madrid naar Alfaz om een fantastische show te verzorgen.

Kaartverkoop. In Alfaz : in de hal van het Casa Cultura. In Albir: bij Fresno Viajes. Ook kunt u kaarten telefonisch reserveren via Peter : 669 943 734   of per e-mail: pgdelint@gmail.com

Gereserveerde kaarten kunnen tussen 19.00 en 19.45  uur opgehaald worden in de hal van het C.C. De zaal gaat pas een kwartier voor aanvang open  omdat de groep tot die tijd aan het ´in´ dansen is. Er zijn dit jaar gereserveerde plaatsen, u hoeft zich dus niet te haasten om een plekje te veroveren.    

Er zijn patroonsfeesten in Alfaz del Pi en kan het even zoeken zijn naar een parkeerplaats. Het parkeerterrein schuin tegenover de ´vrijdagmarkt´ is een goede optie. Ook is er een gedeelte van het parkeerterrein, naast het sportcomplex hopelijk beschikbaar.

Bent u slecht ter been meldt u dat tijdig dan krijgt u een plaats in de zaal beneden , want de lift is nog steeds kapot.

´La Cafeteria´ is nog steeds gesloten, er worden apparaten geplaatst in de hal, zodat u toch koffie en een  drankje kunt krijgen.  

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Aankondiging Halloween-event in Villa Morena

Villa Morena is een hotel/restaurant aan de voet van de Puig Campana in Finestrat. Het wer…