Inicio Cultuuragenda Musical van Michael Jackson in Alicante

Musical van Michael Jackson in Alicante

2 minuto leer
694

De enige officiële musical van Michael Jackson komt naar Alicante op 25 en 26 april. ‘Forever King of Pop’ zal te zien zijn in het Teatro Principal.

‘Forever King of Pop’ ging in première op 10 maart 2010 in het Teatro Lope de Vega in Madrid en het is de enige show die als hommage aan de popartiest door de familie Jackson werd erkend.

Het is niet alleen een overzicht van de grootste successen, maar ook een spectaculaire show met audiovisuele effecten, een hoge kwaliteit van artiesten, de beste stemmen, dansers en hip-hop.

Sedert 25 juni 2009 liet Michael Jackson zijn stempel drukken op de jongere generatie en reeds in 2010 kwam de Koning van de Pop weer tot leven in ‘Forever’.

De musical telt ook nieuwe choreografieën, nieuwe effecten en acrobatie.

Vanaf de première in 2010 kwamen er twee nationale tours en in 2012 ging men naar de rest van Europa en Puerto Rico. Steden als Lissabon, Parijs, Praag, Warschau en San Juan de Puerto Rico beleefden opnieuw Michael Jackson. Nog nooit had een Spaanse productie zoveel succes gehad in het buitenland.

In 2011 kwam de vader van Michael, Joseph Jackson, naar Spanje om de show te zien en was niet alleen ontroerd maar ook begeesterd. “Het was te goed om écht te zijn. Ik dacht dat ik Michael werkelijk zag.”

Zijn bezoek had tot gevolg dat de Jackson Family Foundation, gesticht door de ouders van de artiest, de show erkende als het officiële legaat van Michael.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Cultuuragenda
Comentarios cerrados

Mira además

Internationale Museumdag

Ieder jaar op 18 mei viert men de Internationale Dag van het Museum. Dit jaar doen ook de …