Home Cultuuragenda Schrijf zelf uw levensverhaal

Schrijf zelf uw levensverhaal

2 minuten (lectuur)
143

U hebt er al zo vaak aan gedacht, maar het is er nooit van gekomen. Iedereen heeft in zijn leven een bijzondere periode gekend, iets bijzonders meegemaakt, een interessant leven gehad, bijzondere personen gekend…

Al enkele keren heb ik mensen horen zeggen: “Ik kan daar een boek over schrijven, maar het lukt me niet, want ik kan niet schrijven”. Het is niet altijd gemakkelijk om dat allemaal op een juiste manier op papier te zetten. Niet iedereen is schrijver en niet iedereen heeft tijd. Maar misschien hebt u ook wel een idee voor een bijzonder verhaal, maar komt u er niet toe om het uit te werken in boekvorm. En… iedereen kan schrijven! Dat hebben we al op de lagere school geleerd. Met wat professionele hulp moet het toch lukken?

Hugo Renaerts kan u daar bij helpen. Al vijftig jaar erkend auteur en schrijver van meer dan 50 boeken en 100 toneelstukken, kan hij u op de juiste weg zetten, helpen met schrijven, raad geven, een goed boek samenstellen, zelfs helpen met lay-out en het aanbrengen van een uitgeverij.

Wilt u meer weten? Hugo geef een voordracht over ‘Een boek schrijven’ op zondag 11 oktober om 11 uur bij het Vlaams Ontmoetings Centrum, Coconuts, edificio Gran Sol op de Playa Levante in Calpe.

Let wel: de voordracht wordt gegeven in openlucht, maskers en onderlinge afstand verplicht. Om die onderlinge afstand te bewaren wordt u verzocht zich in te schrijven vóór vrijdag 9 oktober op e-mail:spanje.boeken@gmail.com

Aarzel niet meer om uw droom waar te maken.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Aankondiging Halloween-event in Villa Morena

Villa Morena is een hotel/restaurant aan de voet van de Puig Campana in Finestrat. Het wer…