Home Cultuuragenda Feestdagenactie

Feestdagenactie

3 minuten (lectuur)
1,307

Vanaf volgende week verschijnt het boek met wandelingen rond Benidorm, van Altea tot Villajoyosa en vanuit Finestrat en Orxeta.

Bij de wandelingen die we hier beschrijven hebben we sommige aange­duide tochten niet in detail beschreven, omdat de aandui­dingen geen twijfel laten bestaan over het te volgen traject. Waar we eigen uitgezette tochten beschrijven, is een plattegrond opgenomen met het te volgen traject. We beperken ons ook tot de kuststreek, want we zijn in het gewest Marina Baixa, en dat loopt tot vrij ver in het binnenland.

We kunnen vanaf plaatsen langs de kust of dicht bij de kust wel tochten maken die ons wat verder dat binnenland invoeren en die geven we dan ook aan, maar niet zo uitgebreid.

We maken wandelingen of vertrekken niet alleen in Benidorm, maar ook in Altea, Alfaz del Pí en Villajoyosa. Schilderachtige dorpen die een beetje verder van de kust gelegen zijn, zoals Polop en Finestrat, vormen ook een goede uitvalbasis voor deze tochten.

Het gaat in dit boekje niet alleen over de trajecten, want als ze goed zijn aangeduid hoeven ze geen verdere omschrijving, maar meer over wat we hier onderweg te zien krijgen: bijzondere gebouwen of andere constructies, bomen of planten, bergen, grotten en spelonken, bijzondere rotsformaties… Het lijkt me nuttig om over deze ‘ontmoetingen’ wat meer uitleg te geven.

Een goede raad: als u een tocht maakt die in dit boekje beschreven staat, neem dan niet het hele boekje mee, maar laat enkele fotokopies nemen van de tocht. Veel handiger. U kunt de boeken bestellen via

spanje.boeken@gmail.com

Naar aanleiding van de eindejaarsfeesten begint spanje.boeken@gmail.com met een speciale actie. Wie boeken bestelt via deze e-mail, krijgt 15% korting op de prijzen die vermeldt staan bij bol.com en Amazon of in de boekwinkels. De boeken worden naar u thuis opgestuurd.

Profiteer nu van deze actie.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Succesvol bezoek van Ana Sala aan NL-VL Club te Calpe!

Een 100-tal leden waren vrijdag 22 september aanwezig om de burgemeester van Calpe, Ana Sa…