Inicio Nieuws Wekelijkse ambachtsmarkt in Melia Villaitana

Wekelijkse ambachtsmarkt in Melia Villaitana

2 minuto leer
952

Hotel Melia Villaitana in Benidorm heeft er een aantrekkelijke activiteit bij gekregen: een ambachtsmarkt die niet alleen toegankelijk is voor de gasten van dit luxe vakantiecomplex, maar ook voor het publiek in het algemeen.  Elke zaterdagmiddag en -avond zet een dozijn kunstenaars en ambachtslieden stalletjes neer op het centrale plein, dat gebouwd is als een typisch spaans dorpsplein, om daar hun eigen werk te verkopen.

Melia Villaitana heeft de organisatie in handen gegeven van de vereniging Amata, zodat u er zeker van kunt zijn dat er ook ècht alleen maar eigen werk verkocht wordt en dat elk stalletje iets anders aanbiedt en het aanbod ook van week tot week verandert. Er is een keuze uit aardewerk en porcelein, sieraden, schilderijen, houtsnijwerk, macramé, papier maché, brons en koperwerk, kunstig bewerkt leer, enz.

Melia Villaitana ligt aan de Avenida Alcalde Eduardo Zaplana, dicht bij Terra Mítica. Het is een complex met 4 en 5 sterren hotels, twee golfbanen, een spa, bars en restaurants, zwembaden en sportvelden.  U kunt de markt elke zaterdag van de maanden mei en juni bezoeken vanaf 6 uur ‘s middags tot middernacht (maar vergeet de avondklok niet!) en er is volop gratis parkeergelegenheid vlak bij de markt.

Voor meer informatie over de markt kunt u Amata bellen (ze spreken zelfs Nederlands!): 639 979 678.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …