Home Activiteiten Wandelclub VIW trok weer op pad

VIW trok weer op pad

2 minuten (lectuur)

Frank heeft een prachtige wandeling geleid bij Altea, langs wegen die voor de meesten onder ons onbekend waren. Een grote groep van 36 deelnemers verzamelde bij de authentieke Villa Gadea om vervolgens langs de kust meer het landbouwgebied rond Altea in te trekken, langs Montemilar en La Olla, het stationnetje van Cap Negret en weer terug te keren naar de kust, waar we en op een gezellig terras van een chiringuíto nog wat konden napraten alvorens weer langs de kust tot bij ons vertrekpunt te komen.

Het weer zat mee, het aantal deelnemers was een succes, het traject was mooi… wat wil je nog meer. Een volgende wandeling natuurlijk.

Maar wellicht zijn er mensen die bij hen in de buurt ook een mooie wandeling kennen en graag de groep eens een keer willen leiden? Dat zou uitstekend zijn en op die manier leren we ook nieuwe wegen en paden kennen. Stuur me een mailtje als je daar zin in hebt.

Ondertussen plannen we de volgende wandeling op maandag 9 december. We trekken naar Altea La Vella en keren terug langs Santa Barbara en de rivier. We zullen verzamelen op de parking waar de markt staat en wel om 10.30 uur. Het is een tocht van ong. 6 kilometer die twee uur duurt en helemaal plat is.

Ondertussen hier enkele foto’s van de wandeling van 24 november.

Laad meer gerelateerde artikels
  • Werelddag van de bergen

    ONDARA. De Verenigde Naties besloot in 2003 om 11 december uit te roepen tot de ‘Internati…
  • Zomerse winterwandeling

    Onze wandeling met VIW werd een wandeling van ‘kleren uitdoen’. Tot grote verrassing van d…
  • Wandeling 24 november

    De laatste wandeling vanuit Benissa is zwaarder uitgevallen dan verwacht werd, mede door d…
Laad meer artikels in Wandelclub
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Werelddag van de bergen

ONDARA. De Verenigde Naties besloot in 2003 om 11 december uit te roepen tot de ‘Internati…