Inicio Cultuuragenda Kerstmarkt in de haven van Jávea

Kerstmarkt in de haven van Jávea

3 minuto leer
358

Elke zondagochtend vind je een kleine groep kraampjes met kunst en kunstnijverheid op de strandpromenade aan het einde van de Avenida Jaime I in de haven van Jávea. Maar op 3 en 4 december zijn ze er de hele dag. De winkeliersvereniging van de haven, die achter deze kunstmarktjes staat, heeft de deelnemers gevraagd om die twee dagen met meer stalletjes te komen om de kerstperiode in te luiden.

Er wordt een twintigtal kramen verwacht, elk met iets anders, maar allemaal versierd in kerststijl en gericht op de komende feestdagen. Zo snijdt het mes zelfs aan drie kanten! Het publiek heeft de mogelijkheid om originele (en zelfs gepersonaliseerde!) cadeautjes te kopen voor Sinterklaas (kan nog nèt!), Kerst en de Drie Koningen, de ambachtslieden hebben een extra kans om hun werk te verkopen en de markt trekt meer mensen naar de haven, die dan zèlf kunnen zien hoeveel deze wijk van Jávea te bieden heeft.

De markt wordt georganiseerd door de vereniging Amata, en dat geeft je de garantie dat alles wat er te koop is, door de deelnemers zèlf en met de hand gemaakt is! Er zullen kramen zijn met leerwerk, keramiek, houten en stoffen speelgoed en sieraden in allerlei materialen. Een schilderes gespecialiseerd in portretten van mensen en huisdieren, een andere artiste die aquarellen maakt en weer een andere figuren van papier-maché. En omdat alle deelnemers echte ambachtslieden zijn, kunnen ze ook iets speciaals voor je maken als je niet kunt vinden wat je zoekt. De kerstmarkt is op zaterdag 3 en zondag 4 december geopend van 11.00 tot 20.00 uur en blijft tussen de middag open. Je kunt hem vinden in Google Maps op https://goo.gl/maps/rx5uWDjHiYs en last-minute wijzigingen worden aangekondigd op https://www.facebook.com/feriaartesaniajavea/.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Cultuuragenda
Comentarios cerrados

Mira además

Residenten of toeristen… of allebei

Het is al een jaar duidelijk dat de situatie in de gewesten Marina Alta en Marina Baixa op…