Home Cultuuragenda Komen de kleinkinderen met de paasvakantie?

Komen de kleinkinderen met de paasvakantie?

2 minuten (lectuur)
293

Wat doe je om kinderen stil te houden in een restaurant of een café als je gezellig met het gezin wat wil gaan nuttigen. Ze hebben natuurlijk allemaal hun mobieltje, maar we stellen iets anders voor, iets waar ze zich in stilte mee bezig kunnen houden en kennis maken met de streek waar ze op vakantie zijn.

Het boek ‘Costa Blanca voor kinderen’ biedt die mogelijkheid. Niet alleen wordt er op een aangename wijze en speciaal voor kinderen kennis gemaakt met de Costa Blanca, maar er staan ook verhalen in over het gebied, kleurplaten en spelletjes, die allemaal te maken hebben met de Costa Blanca.

Dit boek is een avontuurlijk vakantieboek voor kinderen van 8 tot 12 jaar die hun vakantie aan de Costa Blanca komen doorbrengen. Je vindt er oude en nieuwe vertellingen over de bekendste kustplaatsen als Benidorm, Altea, Calp, Benissa, Teulada-Moraira, Jávea en Denia. De vele illustraties zijn bedoeld om in te kleuren.

Het boek is te bestellen via bol.com, maar aan de Costa Blanca zelf via spanje.boeken@gmail.com en dan kost het slechts 18 euro (+ verzendkosten)

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Cultuuragenda
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Guinness-kerststal weer te bewonderen in Alicante

Op 5 december wordt de reusachtige kerststal in Alicante weer opgebouwd op het plein voor …