Inicio Cultuuragenda Originele ambachtsmarkt in Teulada

Originele ambachtsmarkt in Teulada

3 minuto leer
340

Het laatste weekend van juni wordt op het plein vóór het stadhuis in Teulada een interessante ambachtsmarkt gehouden. Er worden meer dan 20 kunstenaars en ambachtslieden verwacht, ieder met iets anders, dus er zal zeker iets zijn voor jouw smaak.

Deze markt stond gepland en aangekondigd voor november 2020, maar werd vanwege de pandemie op het laatste moment afgelast. Nu kijken zowel de deelnemers als het publiek uit naar het evenement: de artesanos omdat ze twee jaar vrijwel geen markten hebben gehad waar ze hun werk konden verkopen, het publiek, omdat het er weer op uit wil om leuke dingen te zien en (hopelijk!) te kopen.

Kunstenaarsvereniging Amata organiseert de markt en selecteert de deelnemers om te kunnen garanderen dat alles handgemaakt is en van goede kwaliteit, in een breed scala aan materialen en producten. Ben je op zoek naar iets moois voor je huis? Er zijn aquarellen en olieverfschilderijen, originele lampen van drijfhout of kalebassen, kunstig aardewerk en prachtig inlegwerk. Wil je iets persoonlijks? De schilderes is gespecialiseerd in portretten, zowel van mensen als van dieren; en natuurlijk kunnen alle deelnemers, omdat ze echte ambachtslieden zijn, speciale bestellingen aannemen als je niet vindt wat je zoekt.

Verschillende deelnemers zullen aan het werk zijn in hun stand: ze maken kleine glazen diertjes of kralen met een steekvlam, haarkammen van koehoorn of geven je de kans je eigen kommetje te maken op de pottenbakkersschijf. Kortom: het wordt een interessant evenement, waar de kinderen kunnen meedoen aan diverse workshops of zich kunnen uitleven met de tafelspellen.

De markt wordt opgezet op de Plaza de la Constitución en is op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 juni geopend van 6 uur ‘s avonds tot middernacht. Er zijn verschillende bars en restaurants met terrassen rondom het plein. Meer informatie, ook in het Nederlands, op 639979678.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Cultuuragenda
Comentarios cerrados

Mira además

Macro-urbanisatie Lliber voor Europees Parlement

De nieuwe urbanisatie op het grondgebied van Lliber waar het laatste jaar heel veel om te …