Home Activiteiten Succesvol bezoek van Ana Sala aan NL-VL Club te Calpe!

Succesvol bezoek van Ana Sala aan NL-VL Club te Calpe!

2 minuten (lectuur)
96

Een 100-tal leden waren vrijdag 22 september aanwezig om de burgemeester van Calpe, Ana Sala, te ontmoeten en vooral ook om vragen te stellen. Ana Sala werd vergezeld door diverse, voornamelijk vrouwelijke raadsleden .

Maximaal 15 verdiepingen 

Een verassend, positief nieuwtje ontlokte applaus bij de aanwezigen: bebouwing rondom de Salinas en aan de kust mag niet  hoger worden dan 15 verdiepingen!
Dat is sinds kort neergelegd in het gemeentelijk Bouwbesluit. 

Rustiger Plaza Mayor

Het streven is om de geluidsoverlast in de zomer rond de Plaza Mayor te beperken. De muzikale activiteiten gaan stap voor stap naar het park van de Creatividad. Wel blijven op de Plaza Mayor natuurlijk de viering van de traditionele feesten, zoals de ‘Moros y Cristianos’.

Verder kwam ter sprake: het uitbaggeren en renoveren van de haven van Puerto Blanco (over ca. anderhalf jaar gereed), meer vuilophaal in de zomermaanden en de 4e COVID prik die nog niet beschikbaar is voor het grote publiek; alleen voor specifieke risicogroepen.

Een verrijking voor Calpe!

Over het totaal vernieuwde clubgebouw met terras en zwembad was zij super enthousiast. Zij complimenteerde de vereniging hiermee en vond het een “verrijking voor Calpe!” Ook genoot zij van het uitzicht op de Peñón de Ifach, vanuit het clubgebouw en terras: “Dat is het mooiste dat Calpe te bieden heeft”.

Al met al een zeer geslaagd bezoek, dat zeker zal worden herhaald!

=========================+=

Nadere info te verkrijgen bij:
Mieke van der Burg, vice voorzitter, PR en Communicatie
tel: 003122987711
E-mail: mmvanderburg45@gmail.com

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Activiteiten
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Guinness-kerststal weer te bewonderen in Alicante

Op 5 december wordt de reusachtige kerststal in Alicante weer opgebouwd op het plein voor …