Home Advertenties Afyse, uw vertrouwenspartner in Spanje en België!

Afyse, uw vertrouwenspartner in Spanje en België!

2 minuten (lectuur)
777

BELASTINGEN IN SPANJE

Het bezit van een onroerend goed in Spanje houdt in dat men ertoe gehouden is in Spanje, als niet-resident, een periodieke aangifte in te dienen. Deze aangifte zal, afhankelijk of het onroerend goed al dan niet verhuurd wordt, per kwartaal of jaarlijks dienen te gebeuren. Afyse biedt u de nodige dienstverlening om als niet-resident in Spanje aan uw fiscale verplichtingen te voldoen.

+ TRANQUILIDAD = MEER GEMOEDSRUST

Een vaak voorkomend probleem  bij niet-residenten is, het op tijd betalen van de Spaanse belastingen. Om onze cliënten dus meer gemoedsrust te bezorgen, bieden wij de service, + Tranquilidad aan.

U kan voortaan op uw beide oren slapen, de belastingen kunnen door het Afyse Team tijdig worden ingediend en door u tevens tijdig worden betaald, zodat u elk type boete in de toekomst kan vermijden.

Bij vragen, kan u steeds bij ons terecht in uw eigen taal.

WAT DOEN WIJ VOOR U?

We hebben een overeenkomst afgesloten om de digitale handtekening van niet-residenten te kunnen verkrijgen, zonder dat ze zich hoeven te verplaatsen. 

Eens we de digitale handtekening hebben ontvangen, gaan we deze registreren bij de verschillende organisaties.

De notificaties worden verzonden naar een virtuele mailbox. Op die manier vermijden we problemen zoals het kwijtraken of het niet aankomen van documenten.

We verwerken uw digitale handtekening en controleren uw meldingen zodat al uw belastingen correct en tijdig  betaald kunnen worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR BIJKOMENDE INFORMATIE!

www.afyse.es
info@afyse.es
+ 34 967 490 376

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Tijdloze tuinmeubelen

A Cielo Abierto is reeds meer dan 20 jaar in de Spaanse Costa ‘the place to be’ voor kwali…