Home Advertenties Agua y Sol Costa Blanca

Agua y Sol Costa Blanca

2 minuten (lectuur)
736

Begin mei 2011 is Jeroen Averhals van start gegaan als zelfstandige met als bedrijfsnaam “Agua y Sol Costa Blanca”. Onder die noemer doet hij intussen al 9 jaar een hele waaier van activeiten op een professionele manier. Hij studeerde in België af als elektricien zowel huishoudelijk als industrieel en stuur- en beveiligingstechnieken.

Bovendien heeft hij ook een bijkomende opleiding als installateur van alarmsystemen en camera’s gevolgd. Zo biedt hij een professioneel alarmsysteem aan zonder abonnementskosten en waarbij u toch verwittigd wordt op een aantal gekozen GSM nummers. Ook camera’s waarvan u de beelden wereldwijd kan bekijken installeert hij voor U.

Zijn moto is “Vakmanschap en kwaliteit in combinatie met een uitstekende service” en dit maakt wel degelijk het verschil met de bedenkelijke kwaliteit van andere installaties die hij dagelijks tegenkomt.

Goedkoop is dikwijls slechte koop, ook bij airco’s. Dit terwijl ook de beste merken zoals Daikin en Panasonic zeer betaalbare toestellen aanbieden.  Ook hier zit het hem natuurlijk in de installatie, wil je een degelijke installatie en keurig afgewerkt, dan is Jeroen uw beste vakman en in uw eigen taal.

Je bent per slot van rekening beter af bij de vakman en kwaliteit hoeft beslist niet duur te zijn ! Wenst u een offerte voor een product uit het gamma dat hij aanbiedt, neem dan alvast een kijkje op de website: www.agua-y-sol-costablanca.com  en stuur een mailtje naar aguaysol.costablanca@gmail.com

Laad meer gerelateerde artikels
  • Wie zijn Inmo COBAT?

    Johan Cocquyt uit West-Vlaanderen en Katleen Baeten uit de Kempen kochten een vakantiehuis…
  • Seminarie hoogdividendbeleggingen

    Hoogdividendbeleggen is in Amerika de gewoonste zaak van de wereld. De Amerikaanse beurzen…
  • Cristal Blue

    Wie droomt van een parel van een zwembad aan de Spaanse Costa en dat ook nog eens onderhou…
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Wie zijn Inmo COBAT?

Johan Cocquyt uit West-Vlaanderen en Katleen Baeten uit de Kempen kochten een vakantiehuis…