Home Advertenties Kaza Exclusiva

Kaza Exclusiva

5 minuten (lectuur)
395

Hoe het begon

In 2008 kochten Christophe Vanhaute en zijn partner hun eerste vakantiewoning aan de Costa Blanca. Door stopzetting van zijn activiteit in België spendeerden ze meer tijd in hun vakantiewoning, en de gemoedelijke Spaanse sfeer en het zalige klimaat deden hen in 2015 beslissen om de definitieve stap te zetten naar Spanje. De eerste professionele stap was de koop en renovatie van Hotel La Serena in Altea. Toen het hotel klaar was, hebben ze meegedaan aan ‘Met Vier in Bed’ en gewonnen. Door deelname aan dit programma kwam Christophe met iemand in contact die het hotel wilde kopen. Zo gezegd, zo gedaan en het hotel werd met succes verkocht.

Daarna heeft Christophe zich vooral gericht op investeringsobjecten en kocht hij een aantal supermarkten en high-end appartementen om te verhuren (www.urbanoblanco.com). Dit zorgt ervoor dat hij zijn persoonlijke ervaringen kan delen met onze klanten en hen perfect kan begeleiden als ook zij willen investeren in vastgoed in Spanje.

Kwaliteit vs kwantiteit

Door zijn enorme passie voor stenen, bleef Christophe op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zo kwam hij opnieuw in contact met Bert de Vooght (die hem begeleid had bij de verkoop van het hotel) en ze werden compagnons. Het bedrijf kreeg een nieuwe look and feel, en met een nieuwe kijk gingen ze elk aspect langs om zo tot het resultaat te komen wat het vandaag de dag is. “Het gaat bij ons niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.”

Kaza Exclusiva onderscheidt zich ten opzichte van andere makelaars in Spanje door een andere weg in te slaan en zich te richten op een nichemarkt binnen de vastgoedmarkt, nl. kwalitatief hoogstaand vastgoed.

Exclusiviteit gaat vandaag de dag niet over bezitten, maar over het kunnen voelen en delen van unieke en persoonlijke ervaringen. Deze nieuwe manier van kijken naar het leven, waarin andere prioriteiten worden gesteld, stelt Kaza Exclusiva in staat om aan te sluiten bij deze denkwijze en onze klanten luxe vastgoedervaringen aan te bieden. We proberen hierin een ‘mentor’ te zijn voor de klanten en we spelen het verhaal vooral heel eerlijk. Wij spelen geen spelletjes soms zijn we zelfs advocaat van de duivel om onze klanten écht met beide voeten op de grond te houden.

Waarom Kaza Exclusiva?

Met onze meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van onroerend goed aan de Costa Blanca, heeft Kaza Exclusiva een uitstekende reputatie opgebouwd. Deze expertise, gecombineerd met ons bijzonder gemotiveerd, meertalige team, zorgt ervoor dat wij u kunnen adviseren en begeleiden van A tot Z, zodat u zorgeloos aan uw Spaanse avontuur kan beginnen.

Zoekt u dus een moderne villa, een appartement met zicht op de Middellandse Zee, een typisch Spaanse finca in het binnenland of zelfs een B&B of hotel? Wij nemen graag het tijdrovende zoekwerk van u over. Of denkt u erover na om uw eigen plekje onder de zon te bouwen? Wij verkopen u niet zomaar een stuk grond, wij begeleiden u doorheen het hele proces tot aan de oplevering van uw droomwoning. Kaza Exclusiva is de perfecte partner in uw zoektocht naar een plekje onder zon!

Zonnige groetjes van het Kaza Exclusiva team, Christophe, Bert, Irma, Vicky en Yanni

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…