Home Advertenties Spaans leren = Communiceren = Kennis = Integratie

Spaans leren = Communiceren = Kennis = Integratie

4 minuten (lectuur)
3,363

Een nieuwe taal leren vanuit je eigen moedertaal kan zeker helpen om deze makkelijker in je geheugen “op te slaan”. Wie in Spanje of een ander Spaanstalig land woont, zal zich onafhankelijker voelen om de voertaal van dat land te gebruiken.

Mijn naam is Anne Paula Van Hecke. Ik ben auteur van het boek: Actief en Praktisch werkboek Nederlands Spaans.

Het boek heeft een geldig ISBN nummer waarmee het is ingeschreven in de “boekenbibliotheek”.

Zuid Amerika was vele jaren mijn thuis. Ik heb er gewoond en gewerkt. Nu woon ik sedert enkele jaren in Spanje. Ik merk dat vele Nederlandstaligen die in Spanje wonen,  toch wat moeilijkheden hebben met de Spaanse taal. Daarom wil ik mijn kennis delen en heb een eerste boek geschreven om de Spaanse taal te leren.

Zo kan iedereen op eigen ritme, en tijdschema stap voor stap deze taal beheersen. Volg je al les bij de “beginners” of “principiantes”, dan nog kan dit boek een perfecte aanvulling zijn op jouw cursus, betreffende de “heden tijd” of “indicativo presente”.

Wie ooit als beginner enkele Spaanse lessen heeft gevolgd, en de reeds verworven kennis wat wil opfrissen, kan met dit boek het “denken” in het Spaans stimuleren, in “de heden tijd” of “indicativo presente”

Verschillende thema’s worden stap voor stap en met veel oefeningen ondersteund: de onregelmatige werkwoorden, de bijvoeglijke naamwoorden, het meervoud, de aanwijzende voornaamwoorden, de bezittelijke voornaamwoorden enz..

Dit klinkt heel technisch. Daarom is de hoeveelheid grammatica tot het meest noodzakelijke herleid, en ligt de nadruk op heel veel praktische oefenzinnen die men in de praktijk kan gebruiken.

Het boek is eveneens ondersteund door voldoende audio’s, ingesproken door een natieve spreker. Het A4 formaat van het boek, maakt het makkelijk om de vele oefeningen te maken. Zo leer je ook de schrijftaal. Alle oplossingen vind je terug door de audio’s te beluisteren.

Je kan het boek bij mij bestellen indien je woonachtig bent in Spanje. De prijs is 22 euro. Verzendingskosten 5 euro extra. Dit kan door een mail te sturen naar: hispaniacostaclases@gmail.com. Het boek wordt opgestuurd via de post als “carta certificada” dit wil zeggen dat het boek moet aangeboden worden bij je thuis. Ben je niet thuis, krijg je een bericht van de postbode, dat je het boek kan afhalen op het postkantoor van jouw woonplaats.

De mensen die in België of Nederland wonen, kunnen het boek online bestellen bij bol.com. Via deze link.

Voor de mensen die woonachtig zijn in andere landen behalve Nederland, België, Spanje, is het best, ons een mailtje te schrijven om de verzendingskosten te bespreken per land.

Veel leer en studiegenot.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Tijdloze tuinmeubelen

A Cielo Abierto is reeds meer dan 20 jaar in de Spaanse Costa ‘the place to be’ voor kwali…