Inicio Cultuuragenda Avontuurlijke uitstap met VIW op woensdag 12 april

Avontuurlijke uitstap met VIW op woensdag 12 april

3 minuto leer
1,235

Op woensdag 12 april organiseert VIW Costa Blanca in samenwerking met Marco Polo een leuke activiteit. Wat er op het programma staat? Heel eenvoudig, een volle dag avontuur aan boord van een onvervalste 9 plaatsen- Land Rover met open dak! We doorkruisen de wondermooie en woeste natuur van de Costa Blanca en ontdekken plaatsen waar alleen de locals komen: vergeten bergdorpjes, diepe ravijnen en bergpaden die tot meer dan 1000m hoogte stijgen.

Als onvergetelijke stops horen bij dit avontuur:

het bezoek aan het bergdorp Guadalest, dat tot één van de 10 mooiste dorpjes van heel Spanje verkozen is, het stuwmeer van de Guadalest rivier, dat vaak  turquoise gekleurd is als weerspiegeling van de azuurblauwe lucht en de droge rivierbedding van de Guadalest rivier waar de vele rietstengels heuse tunnels gemaakt hebben.

‘s Middags stoppen we aan een typische “merendero” , een picknick plaats waar we samen een echte onvervalste paëlla klaarmaken, op een zelfgemaakt houtvuur 

Het vertrek wordt voorzien rond 9u30 vanuit Benidorm. Het einde wordt voorzien rond 17-18u. Wij krijgen een speciaal tarief van Marco Polo, nl. 64€ per persoon met zowel de tocht als de maaltijd (paëlla, drank en dessert) inbegrepen. Wenst u ook mee te gaan, schrijf u dan in via onderstaand formulier en dan krijgt u alle nodige gegevens van Marco Polo (betaling, afspreekplaats,…).

FORMULIER

  1. Verantwoordelijke van de gegevens: VIW Costa Blanca

  2. Doel van de gegevens: De gegevens verzamelen om de reservatie voor het diner mogelijk te maken. De gegevens worden niet gebruikt voor het versturen van publiciteit noch aan derden doorgegeven.

  3. Opslag van gegevens: De databank staat op de servers van OVH Hispano SLU (UE)

  4. Rechten: Eender wanneer kan u de informatie beperken, recupereren of wegdoen via de procedure die uitgelegd wordt in onze privacy-regeling.

  Cargue Artículos Más Relacionados
  Cargue Más En Cultuuragenda
  Comentarios cerrados

  Mira además

  Engelen weigeren te vertrekken

  De grote engelen die in Alicante ter gelegenheid van de eindejaarsfeesten in de straten we…