Inicio Cultuuragenda Nederlandstalige bibliotheek

Nederlandstalige bibliotheek

2 minuto leer
302

Intussen bestaat de Nederlandstalige bibliotheek in Albir bijna 6 maanden. We zijn tevreden over het resultaat want zowel vrijwilligers als leden zijn heel enthousiast. We vinden het alleen spijtig dat nog niet meer mensen hun weg naar de bibliotheek gevonden hebben.

Daarom herhalen we nog eens de praktische informatie. Het ontlenen van de boeken is gratis maar u dient wel in het bezit te zijn van een lezerskaart. De lezerskaart wordt u aangeboden voor amper 5€ (cash te betalen) en blijft 1 jaar geldig. De openingsuren zijn te vinden op www.viw-costablanca.com onder ‘Bibliotheek’. Op dezelfde plaats kan u ook een lijst terugvinden van alle boeken die momenteel beschikbaar zijn. Deze lijst wordt heel regelmatig aangevuld met nieuwe boeken.

De bibliotheek is nog altijd gevestigd in de cadeaushop van Super De Buren naast de Mc Donalds (N332) in Albir. Er is een ruime parking voorzien. De openingsuren zijn van 11-13u. elke dinsdag, vrijdag en zaterdag. In de maand september zal de bibliotheek echter gesloten zijn op de volgende dinsdagen; 12/9, 19/9 en 26/9.

Tenslotte geven we u nog graag een ‘recensie’ mee van één van onze leden over haar ervaring als lid van de bibliotheek.

Hallo,

Wat een fantastisch initiatief om een nederlandstalige bibliotheek te hebben in Albir! Ik ben alvast grote fan. Ik hou van verschillende genres en de verscheidenheid aan boeken maakt het voor mij telkens weer een plezier om een nieuw boek te kiezen. Ik hoop dat er veel Belgische/Nederlandse lezers de weg vindenen dat jullie mogen groeien. Veel succes!

Lieve groeten,

Anke Devroede

Misschien tot binnenkort in de bibliotheek?

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Cultuuragenda
Comentarios cerrados

Mira además

Internationale Museumdag

Ieder jaar op 18 mei viert men de Internationale Dag van het Museum. Dit jaar doen ook de …