Home Nieuws Vlamingen weer op pad

Vlamingen weer op pad

2 minuten (lectuur)
731

Afgelopen dinsdag vertrok een vrij grote groep Vlamingen in de Wereld – in dit geval in de Costa Blanca – voor de bloesemtocht door de Jalónvallei. Dat ze niet de enigen waren, die belangstelling hadden voor die tocht, bleek al bij het vertrek. Vier groepen vetrokken al eerder, terwijl we onderweg nog op kleinere groepjes stuitten.

Het weer was en meevaller en de stemming was weer opperbest, gezellig gekeuvel onderweg,  want de vaste deelnemers hebben elkaar ondertussen veel beter leren kennen.

Het ging over brede asfaltwegen met twee keer een paadje dat voor enkelen wel enige inspanning eiste, maar wij laten nooit iemand te veel achter. Het wordt inderdaad een hechte groep en altijd zijn er wel nieuwe wandelaars bij. Iedereen is van harte welkom bij die groep.

Jammer dat vele amandelboomgaarden ondertussen wegens een ziekteplaag (niet covid) dienden gerooid, maar we zagen toch nog voldoende bloesem om mooie foto’s te maken.

Op zaterdag 19 februari wordt het weer een heel mooie wandeling op de kaap van San Antonio in Jávea, door een uitgestrekt natuurgebied met prachtige uitzichten. De leden van de groep krijgen zoals steeds een e-mail daarover en u leest er ook meer over op deze website.

Laad meer gerelateerde artikels
Laad meer artikels in Nieuws
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Nederlands Vlaamse Vereniging Calpe bereikt de kaap van 500 leden !

Op de Happy Friday van 15 juli werd het 500e lid van de NVVC ingehuldigd. Geert van Imscho…