Inicio Nieuws Beschermde fietsstalligen in Benidorm

Beschermde fietsstalligen in Benidorm

2 minuto leer
346

Futuristisch uitziende grote capsules verwonderen de laatste weken de vele toeristen die Benidorm bezoeken. Het zijn de nieuwe beschermde fietsstallingen die door de gemeente werden aangebracht. Deze ‘apracabicis’ werden neergezet in de buurt van het Ponientestrand, maar zullen binnen afzienbare tijd overal in de stad verschijnen en zijn gratis te gebruiken door de fietsers die hier hun rijwielen veilig en wel kunnen achterlaten. Om extra-veiligheid te waarborgen zijn er ook bewakingscamera’s aangebracht.

De eerste stallingen werden geïnstalleerd in de avenida Armada Española en zijn al in gebruik. Ze kunnen gebruikt worden door iedereen om de fiets achter te laten en op die manier veilig en wel beschut tegen vernieling of diefstal. De twee fietshuisjes staan op de hoek van de avenida Armada Española en Moralet en de Puerto Rico.

Het gebruik is helemaal gratis en kan aangevraagd worden via een app op de mobiele telefoon naar ‘PVerde’ om zich te registreren. Dan krijgt men een persoonlijke code om de stalling te openen en te sluiten.

Als men geregistreerd is krijgt men op de iPhone of Android een app met de persoonlijke gegevens en een code. Men moet dan de gegevens invullen en bevestigen dat men akkoord is met de voorwaarden en dan verschijnt een knop die men maar moet indrukken om te openen en te sluiten. Heeft men de GSM niet bij de hand kan men bij de stalling zelf de code instellen.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Het duurste dorp van de Costa Blanca

De statistieken liegen er niet om. Ze wijzen uit dat wonen in Teulada-Moraira het duurste …