Inicio Nieuws Benidorm opnieuw decor voor televisieserie

Benidorm opnieuw decor voor televisieserie

2 minuto leer
803

BENIDORM. De talrijke wintertoeristen die in Benidorm verblijven of er op bezoek komen, zullen af en toe wel verbaasd staan kijken als bepaalde straten of pleinen afgesloten zijn en een drukke cameraploeg opnamen maakt in de toeristische hoofdstad van de Costa Blanca.

Het gaat dan om de opnamen van de televisieserie «Benidorm» voor Atresmedia TV in samenwerking met Plano a Plano, die ook verantwoordelijk was voor het succesvolle «Allí Abajo». De serie zal worden uitgezonden via Antena 3 en Atresplayer Premium en zal acht afleveringen bevatten.

Alles wordt integraal opgenomen in Benidorm en wel op vele verschillende locaties in de stad. De opnamen, die zestien weken zullen duren, beginnen eind deze maand en kunnen voor vele toeristen een extra attractie betekenen. Antonio Pagudo en María Almudéver hebben de hoofdrollen in de productie.

Eind afgelopen week had een casting plaats in Benidorm en daaraan namen 1500 personen deel om in aanmerking te komen als figuranten. Voordat de casting begon stond reeds een lange rij hoopvolle ‘talenten’ te wachten en het duurde tot 20 uur vooraleer iedereen aan de beurt was geweest.

Producer Plano a Plano verwachtte dat er rond de drieduizend opnamesessies nodig zullen zijn en dat de opnamen tot april zullen duren. De technische ploeg bestaat uit tachtig mensen.

(Foto: De hoofdrollen worden gespeeld door Antonio Pagudo y María Almudéver.)

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Villajoyosa, de beste “geheime” bestemming van Europa

Een ranking van de beste ‘geheime’ bestemmingen in Europa in 2024, uitgewerkt door Europea…