Inicio Nieuws Spetterende opening ‘El Club’ met vlaggen

Spetterende opening ‘El Club’ met vlaggen

2 minuto leer
496

Zaterdag 20 mei gingen – onder luid applaus van honderden mensen –

5 vlaggen omhoog ter opening van “El Club”, het geheel vernieuwde gebouw van de Nederlands-Vlaamse Vereniging in Calpe (NVVC).

Indrukwekkend is, dat in slechts anderhalf jaar tijd, het totaal verwaarloosde gebouw is verbouwd tot een schitterend, modern ‘lustoord’ met groot terras en zwembad. “Een mooiere plek voor onze vereniging is niet denkbaar!” zo memoreerde voorzitter Hans Vervoorn in zijn openingsspeech. “Voor zomer en winter biedt het enorm veel mogelijkheden voor onze leden”.

Veel lof kreeg de NVVC dan ook van Dieter Ryckaert en Erik de Haan, die België en Nederland bij de opening vertegenwoordigden. De vlaggen van beide landen trokken zij omhoog, en daarnaast die van Spanje, Valencia en Vlaanderen. 

De NVVC groeit snel. De voorzitter verraste iedereen met de aankondiging van het 700ste lid! Maandelijks komen er gemiddeld zo’n 20 leden bij. De voorzitter voegt hieraan toe “Met nieuwe, actieve leden zijn we heel blij! Evenals met onze leden die al jaren lid zijn! We zijn immers een ontmoetingsplaats waar iedereen zich thuis voelt en elkaar ook respecteert. Dáárvoor doen we het allemaal!”

Na de opening zorgde de bekende Vlaamse zanger Günther Neefs voor een uniek en grandioos optreden. Er werd van harte meegezongen en gedanst!

Op onze vaste clubavonden woensdag en vrijdag (vanaf 18:00 uur) zijn nieuwe leden van harte welkom. Adres en verdere informatie is te vinden op www.nederlandstaligeclubcalpe.com.

Nadere informatie te verkrijgen bij

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Het duurste dorp van de Costa Blanca

De statistieken liegen er niet om. Ze wijzen uit dat wonen in Teulada-Moraira het duurste …