Inicio Nieuws De reuzekoningen van Benidorm

De reuzekoningen van Benidorm

2 minuto leer
121

De Drie koningen die Benidorm bezoeken vallen wel op. Het zijn dan ook reuzefiguren van tien meter hoog die te bekijken zijn in het park van Foietes, al is het gemeentebestuur van mening dat ze ieder jaar een andere plek krijgen om hun geschenken te brengen. Daardoor zal iedere wijk wel om beurt die koningen kunnen ontvangen. De laatste jaren zijn ze een bezienswaardigheid geworden in de toeristische hoofdstad van de Costa Blanca. Vorig jaar stonden ze opgesteld voor het gemeentehuis.

Naast die koningen zijn er nog andere kerstattracties in Benidorm, zoals vier reusachtige kerststallen. De eerste die werd ingehuldigd is die in het Casa de Andalucía in de calle Mercurio 4. Daarna kwam de stal van ACR La Barqueta aan de beurt, een van de traditioneelste van de stad met meer dan 300 figuren, waarvan een twintigtal bewegen en met de uitbeelding van alle historische scènes, te bekijken in de calle Tomás Ortuño 62. Vergeet ook niet de kerststal in de hal van het gemeentehuis. De monumentale kerststallen zijn te bekijken tot 6 januari.

Meer kerstsfeer kan men opsnuiven in het Casa de la Navidad in de Hort de Colón bij de haven en op de Plaza de Navidad bij het gemeentehuis, met kindervoorstellingen, dans, muziek, theater, ijspiste, kerstmarkt en de aanwezigheid van de kerstman van 18 tot 24 december.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Nieuws
Comentarios cerrados

Mira además

Het duurste dorp van de Costa Blanca

De statistieken liegen er niet om. Ze wijzen uit dat wonen in Teulada-Moraira het duurste …