Inicio Cultuuragenda Gemeenten richten zich steeds sterker naar Halloween

Gemeenten richten zich steeds sterker naar Halloween

2 minuto leer
68

Het feest van Halloween wordt met het jaar populairder en steeds talrijker zijn de gemeenten die feesten organiseren rond dit feest van de griezel. In Denia maakt men al enkele jaren gebruik van de tunnel onder het kasteel en ook dit jaar zijn er diverse activiteiten voorzien om de mensen te laten schrikken, griezelen en gillen. In Denia richt men zich nu naar vroegere Valenciaanse griezelverhalen en figuren, zoals de Man in de Zak, de moor Mussa, de gambosinos, de Neusvent of Butoni uit de Valenciaanse mythologie.

Op 31 oktober wordt de tunnel weer het decor van gruwelijke monsters en vampieren en andere schrikwekkende figuren en ook het aangrenzende jeugdhuis wordt ingeschakeld in het circuit. Van 17 tot 19 uur richt men zich naar de kleinsten en de familie, terwijl op de nabijgelegen Plaza de Consell voor muziek wordt gezorgd.

De volwassenen kunnen door de tunnel van 22 tot 0.30 uur en beleven vele verrassingen, maar daar komen ze dan ook voor. De dagen daarvoor organiseert de gemeente een Escape Room met als thema

natuurlijk griezelen op het gelijkvloers van het jeugdhuis onder het kasteel en alleen voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen. Wie wil deelnemen moet zich inschrijven via telefoon 96 642 37 00. Iedere 30 minuten wordt een groep van 8 personen in het labyrint gestuurd.

Maar ook Torrevieja pakt het groots aan. Dat met de expositie ‘Evil Toys’ met de bekende poppen en iconen uit de griezelfilms met onder andere de originele Freddy en natuurlijk Chuky en de Gremlins zien we nog andere bekende gezichten in het Teatro Municipal, gratis te bezoeken van 19.45 tot 20.45 uur.

Cargue Artículos Más Relacionados
Cargue Más En Cultuuragenda
Comentarios cerrados

Mira además

Het duurste dorp van de Costa Blanca

De statistieken liegen er niet om. Ze wijzen uit dat wonen in Teulada-Moraira het duurste …