Home Advertenties Agua y Sol Costa Blanca

Agua y Sol Costa Blanca

2 minuten (lectuur)
407

Begin mei 2011 is Jeroen Averhals van start gegaan als zelfstandige met als bedrijfsnaam “Agua y Sol Costa Blanca”. Onder die noemer doet hij intussen al 9 jaar een hele waaier van activeiten op een professionele manier. Hij studeerde in België af als elektricien zowel huishoudelijk als industrieel en stuur- en beveiligingstechnieken.

Bovendien heeft hij ook een bijkomende opleiding als installateur van alarmsystemen en camera’s gevolgd. Zo biedt hij een professioneel alarmsysteem aan zonder abonnementskosten en waarbij u toch verwittigd wordt op een aantal gekozen GSM nummers. Ook camera’s waarvan u de beelden wereldwijd kan bekijken installeert hij voor U.

Zijn moto is “Vakmanschap en kwaliteit in combinatie met een uitstekende service” en dit maakt wel degelijk het verschil met de bedenkelijke kwaliteit van andere installaties die hij dagelijks tegenkomt.

Goedkoop is dikwijls slechte koop, ook bij airco’s. Dit terwijl ook de beste merken zoals Daikin en Panasonic zeer betaalbare toestellen aanbieden.  Ook hier zit het hem natuurlijk in de installatie, wil je een degelijke installatie en keurig afgewerkt, dan is Jeroen uw beste vakman en in uw eigen taal.

Je bent per slot van rekening beter af bij de vakman en kwaliteit hoeft beslist niet duur te zijn ! Wenst u een offerte voor een product uit het gamma dat hij aanbiedt, neem dan alvast een kijkje op de website: www.agua-y-sol-costablanca.com  en stuur een mailtje naar aguaysol.costablanca@gmail.com

Laad meer gerelateerde artikels
  • Complete Service

    De beste zorgen voor uw woning/vakantiewoning aan de Costa Blanca. U heeft een vakantiewon…
  • Spaans leren = Communiceren = Kennis = Integratie

    Een nieuwe taal leren vanuit je eigen moedertaal kan zeker helpen om deze makkelijker in j…
  • Bedrijf over te nemen

    Wegens pensionering: Over te nemen, gestaag groeiende zaak zonder personeel, met klandizie…
Laad meer artikels in Advertenties
Reacties niet meer mogelijk

Controleer ook

Expositie van Greta Wens in Villajoyosa

Mevr. Griet Wens, geboren te Turnhout, was eindregisseur televisie bij de VRT en daar…